Gratis online introduktionskurs
med Dr Joe Dispenza

Så blir du skaparen i ditt eget liv!

Lär dig i denna gratis introduktionskurs med Dr Joe Dispenza hur du kan övervinna ditt förflutna och skapa ett nytt liv. Detta genom att förstå och tillämpa kraften i dina tankar, känslor och vanor för att leva ett friskare, rikare och lyckligare liv!

Din resa med Dr Joe Dispenza startar den 18/9:

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Vi erbjuder denna kurs på engelska med svenska undertexter.
Meditationerna finns dessutom med svenskt tal!

Du har makten att skapa din egen framtid. I denna gratis online introduktionskurs får du veta mer om

Skapande

Din personlighet skapar din personliga verklighet. Bemästra dina tankar för att bemästra ditt liv.

Läkning

Det är vetenskapligt bevisat att kroppen kan läka genom enbart tanken ("Placeboeffekt"). Läs om hur dina tankar kan påverka din kropp.

Frihet

Bryt dig loss från kedjorna i ditt förflutna genom att förstå att du kan övervinna gamla minnen och vanor. Detta genom att definiera dig själv genom en vision av din framtid​.

"Vi är betingade att tro att den yttre världen är mer verklig än vår inre värld. Den nya vetenskapliga modellen bevisar precis motsatsen."

― Dr Joe Dispenza 

Du har makten att forma dig själv

I denna introduktionskurs kommer Dr Joe Dispenza att visa dig att du har den inre styrkan att ändra förloppet av ditt liv och alla aspekter av din framtid.

 • Förstå vetenskapen bakom dina tankar och hur dina tankar skapar din verklighet.
 • Bryt oönskade känslomässiga reaktioner och mönster.
 • Träna dig ifrån negativa vanor från det förflutna.
 • Eliminera självdestruktiva beteenden.
 • Lär dig hemligheten bakom spontanläkning.
 • Överlämna dig till det okända för att öppna dig för positiva möjligheter
 • Lär dig att skicka ut nya magnetiska laddningar för att locka till dig det du vill ha.
 • Eliminera självdestruktiva beteenden.
 • Lär dig hemligheten bakom spontanläkning.
 • Överlämna dig till det okända för att öppna dig för positiva möjligheter
 • Lär dig att skicka ut nya magnetiska laddningar för att locka till dig det du vill ha.
 • Nå ditt undermedvetna för att ändra dina hjärnvågors mönster
 • Lär dig sätt att koppla om din hjärna för att skapa en ny personlighet och en ny personlig verklighet.
 • Upptäck en metod för meditation för att specifikt komma åt ditt undermedvetna för helande och skapa den verklighet du önskar.

Detta är fokus för vår introkurs:

Lektion 1: Varför förändring är så svårt

Att transformera ditt liv och dina vanor till att matcha dem med dina intentioner är ingen enkel sak. Utmaningen ligger i förmågan att förena kunskap och erfarenhet. Men om du väl vet hur du ska fokusera din uppmärksamhet och rikta din energi så behöver förändringen inte vara så svår i slutändan. Din kropp följer ständigt ditt sinne då du riktar din uppmärksamhet på olika saker i din externa miljö. Det är därför likväl möjligt för din kropp att följa efter ditt sinne in i en okänd upplevelse precis på samma sätt som den följer dig genom dina invanda beteenden.  

Lektion 2: Ett kvantperspektiv

Idag lever de flesta av oss i överlevnadsläge. Och att leva i överlevnadsläge är detsamma som att leva i stress. Stress uppstår när din hjärna och din kropp slås ur balans. När du reagerar emotionellt på din yttre miljö börjar du att använda dig av det osynliga elektromagnetiska fältet som omger din kropp och omvandla det till kemi. Att leva med stress innebär att din kropp ständigt befinner sig i ett rus av energi från adrenalinet som bildas i din kropp. Över tid börjar folk bli beroende av det som utlöser deras stress och letar ständigt efter mer där det kom från. 

Lektion 3: Meditationens verkan

Om du är ständigt stressad och all din uppmärksamhet riktas mot din yttre värld, då kopplar du istället bort dig ifrån möjligheternas enade fält.  Däremot, om du kan minska den sensoriska informationen som strålar in i din hjärna från din fysiska verklighet, så blir det lättare att fokusera på din inre tanke- och känslovärld. Denna handling skapar väldigt signifikanta fysiologiska och biologiska förändringar i hjärnan. Genom att skifta din uppmärksamhet från problem och istället koppla ifrån din yttre värld så kan du färdas bortom tid och rum. 

Lektion 4: Hur gör vi det?

I denna lektion delar Dr Joe Dispenza med sig av sin erfarenhet av att ha forskat i frågan varför det är så svårt för oss att göra märkbara förändringar i vårt liv. I sin bok Bryta ovanan att vara dig själv understryker han ett par av principerna som leder till personlig utveckling och transformation. I You Are The Placebo visar han oss hur vi kan läka genom tankens kraft. I denna introduktionskurs visar han dig att du har all kraft hos dig själv för att koppla upp dig på det enade fältet. , he shows people how to heal by thought alone. Du lär dig hur du kan organisera ditt automoma nervsystem och skapa mer helhet och balans i din kropp. 

Reservera din plats nu och ta del av denna helt gratis introduktionskurs online!

Registrera dig

registrera dig nu med din e-post

Ta emot lektioner

Få gratis lektioner från Dr Joe Dispenza till din inkorg

Skapa

Tillämpa kunskap och övningar från Dr Joe för att börja forma ditt liv som du vill!

Glädje är det enda som fördubblas när du delar den. 
Dela dessa videor med familj och vänner! 

Whatsapp
Telegram
Instagram

Vem är Dr Joe Dispenza?

Dr Joes specialområde är att sammanfoga de senaste upptäckterna inom neurovetenskap, epigenetik och kvantfysik för att utforska vetenskapen bakom spontanläkning. Han använder sin kunskap till att utbilda människor i att läka sina egna kroppar från olika hälsoproblem, skapa bestående förändringar i sina liv och utveckla sitt medvetande. 

Sedan 2010 har han samarbetat med vetenskapsmän och -kvinnor på olika universitet för att forska i vilken effekt meditation har på hjärnan och kroppen. Under avancerade retreats över hela världen har Dr. Joe och hans team samlat på sig mer än 12 000 hjärnskanningar (kvantitativt EEG) och 8 000 mätningar av hjärtfrekvensvariabilitet (HRV) i ett försök att se sambanden mellan effekterna som bestående upphöjda emotioner och självreglering har på hjärt- och hjärnfunktionen, immunrespons och den generella hälsan hos vårt sinne och kropp. Dr Joe och hans team har även studerat genuttryck, proteinregulering, immunrespons, förändringar i signalsubstansen, längd hos telomerer samt variationer i bioaktiva cellulära metboliska partiklar hos människor som är såväl nybörjare som erfarna inom meditation. 

Dr Joe Dispenza är bästsäljande författare, forskare, lärare och konsult och har genom sitt arbete utvecklat en effektiv formel för att hjälpa människor att transformera sina liv.