Skapa din egen verklighet
– utifrån dina drömmar

Det nya onlineprogrammet med Joe Dispenza

Starta din resa nu…

Vi kommer att starta denna kurs tillsammans om:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

I introduktionskursen lärde du dig om den kraft som finns i dina tankar och känslor när du skapar din egen verklighet... vill du nu använda denna insikt för att komma till en helt annan nivå i ditt liv?

I detta 7-veckors onlineprogram lär du dig en steg för steg beprövad process att arbeta med dina tankar, känslor och energier. Detta för att skapa en helt nya verklighet och det liv du verkligen vill ha.

"Redesigning your Destiny“ - 7 Steg till ditt nya liv

I detta spännande nya onlineprogram "Redesigning your Destiny" kommer bästsäljande författaren och föreläsaren Joe Dispenza lära dig vilken inneboende kraft du har att förändras i varje aspekt av ditt liv, från cellnivå till hela din livsplan. Är du redan bekant med Joes arbete? I så fall kommer du inte bli förvånad över att detta program är fullt av vetenskaplig kunskap. Baserat på enskilda fall av ovanlig förändring som skett genom hans arbete med tusentals människor, förklarar Joe Dispenza kraften i kvantuniversumet på ett lättbegripligt sätt. Han täcker allt från neuroplasticitet till skillnaderna mellan de två världarna materia och energi, och förklarar hur man får tillgång till ett oändligt antal dimensioner, var och en innehållande en annan potentiell verklighet. När du behärskar detta kan du välja vilken verklighet du vill. Det stämmer - du kan välja ditt nu och din framtid. Du kan läka det som behöver läkas, hitta balans, förändra det som behöver förändras i ditt liv och skapa den verklighet du vill ha.

Detta 7-stegsprogram erbjuder dig:

Många praktiska verktyg för att du effektivt kan förändra ditt liv och upprätthålla ett hälsosamt sinne och kropp.

Nycklarna som gör att du kan låsa upp livets flöde och förbereda dig för en ny framtid.

Instruktioner kring hur du ansluter till högre energier för att söka upp potentiella realiteter och skapa en ny framtid.

Du har obegränsad tillgång till detta 7-stegs onlineprogram hur länge du vill!

Dr Joe Dispenza använder mycket specifika och djupt omvälvande meditationer för att hjälpa dig att komma bortom kroppen, miljön och tiden för att flytta in i ett alfatillstånd.  Alfatillståndet är där ditt medvetande smälter samman med det större medvetandet där alla möjligheter finns, inklusive spontant helande. Denna nya online kurs är för dig om du:

 • Känner dig låst i vanor, känslor och mönster från det förflutna
 • Lider av en åkomma eller sjukdom
 • Kämpar med att nå dina mål
 • Känner att du har fastnat i otillräckliga relationer
 • Vet att det finns mer i livet än vad du för närvarande upplever

 

Vad kan Dr Joe's 7-stegs Onlineprogram göra för dig?

Om du tror, även bara det minsta lilla, att dina tankar skapar din verklighet, kommer Dr Dispenzas nya onlineprogram, Redesigning your Destiny, ta dig från att tro till att faktiskt leva din nya verklighet. 

Om du är redo att skapa en ny framtid, att gå bortom dina känslomässiga missbruk och negativa känslotillstånd till att läka din hälsa och dra till dig allt du önskar i ditt liv, är Redesigning your Destiny inte bara rätt kurs för dig, men ett svar på allt du någonsin ifrågasatt om vad som verkligen är möjligt för dig i detta liv!

VAD INGÅR I ONLINEPROGRAMMET REDESIGNING YOUR DESTINY?

 

 • Ett vetenskapligt baserat erfarenhetsprogram som är utformat för att läka din kropp och ditt liv
 • Kraftfulla video- och ljudmeditationer som sträcker sig bortom parametrarna för tid och rum, och ansluter dig till Källan
 • Häpnadsväckande berättelser om verkliga läkningar och livsförändrande upplevelser som en följd av att göra arbetet i denna kurs
 • Exakta instruktioner om hur man gör "Andningen" - en teknik som kommer att ta dina meditationer till nästa nivå

Under din tid med Dr Joe, kommer du att lära dig:

 • Vetenskapen bakom dina tankar och hur dina tankar skapar din verklighet
 • Hur dina energicenter fungerar och hur man kan arbeta med dem för att övervinna oönskade vanor, mönster och känslomässiga reaktioner
 • Hemligheten bakom spontanläkning och sätt att koppla om din hjärna för att skapa en ny personlighet och en ny personlig verklighet

 

 • Möjligheter att utnyttja flera dimensioner, som var och en innehåller en annan potentiell verklighet, för att välja vilken verklighet du än önskar
 • En metod för meditation som förändrar dina hjärnvågors mönster och gör att du kan komma åt ditt undermedvetna för läkning och för att skapa den verklighet du önskar

Tidigare var innehållet i denna kurs enbart reserverat för deltagare i Joe Dispenzas avancerade workshops. Nu kan du komma åt denna kunskap också - online!

Dr Dispenza delar med sig av många berättelser och fallstudier där vanliga människor, precis som du, gör ovanliga saker. Saker som att hela sig från fysisk och känslomässig smärta, oförklarliga åkommor och allvarliga sjukdomar. Du kommer att höra inspirerande berättelser från vanliga människor som gör det extraordinära genom att använda de senaste teknikerna och övningarna som Dr Dispenza har lärt ut i sina workshops och seminarier. Du kan också uppleva samma resultat när du tillämpar dessa tekniker regelbundet.

Detta specialerbjudande gäller till 30.05.2021!

Vårt engångserbjudande:

349€ istället för de vanliga 699,00€

...få obegränsad tillgång!

Du kan också betala i 7 enkla avbetalningar på 53€ per månad.

Titta på valfri enhet

Detta 7-stegs onlineprogram innehåller följande kapitel:

LEKTION 1: INTRODUKTION

Dr Joe utrustar dig för din resa in i kvantvärlden och introducerar dig till den väsentliga sanningen som är kärnan i hans livsverk: Du har kraften att förändra ditt liv genom att förändra ditt tänkande.

LEKTION 2: DET ENADE FÄLTET

Lär dig hur du får tillgång till den neurologiska hårdvara du behöver för att interagera med det gudomliga eller vad vi kallar det enade fältet. I denna banbrytande lektion lär Dr Joe på djupet hur man förstår det gudomliga flödet och hur du använder det för att skapa din väg in i framtiden.

LEKTION 3: PROGRAMMERING AV ENERGICENTER

Dina energicenter är en väsentlig del av den "helande anatomin". Var och en har sin egen frekvens, energi och kemi, sitt eget medvetande, samt specifika hormoner och körtlar som tilldelats den. Lär dig här hur du programmerar om dina energicenter!

LEKTION 4: UTVIDGA DIG SJÄLV

I denna upplysande lektion får du lära dig hur hjärnan utvecklas och hur den bearbetar information, inklusive känslor och upplevelser. Att förstå skillnaden mellan det medvetna sinnet och det undermedvetna, tillsammans med hur hjärnan reagerar på stress, sätter dig i en bra position för att ta kontroll över din framtid.

LEKTION 5: BORTOM TID OCH RUM

I den här lektionen tränger vi in i kvantfysikens spännande kärna! Tillsammans kommer vi att vidareutveckla materia vs. energi-modellen och upptäcka nya verkligheter som alltid har funnits omkring oss, men som vi nu kan använda. Lyckligtvis kan dr Joe tack vare sin mångåriga erfarenhet förklara även begrepp som är svåra att förstå på ett lättförståeligt sätt!

LEKTION 6: ATT MINNAS FRAMTIDEN

Nu trampar vi verkligen på gaspedalen för att skapa din framtid. I den här lektionen kommer dr Joe att införa två bra verktyg som hjälper dig att göra det liv du vill ha till verklighet. Var och en av dessa verktyg tjänar ett specifikt syfte och har använts framgångsrikt i ett flertal Avancerade Workshops.

LEKTION 7: VÄLJ DIG SJÄLV

I den här sista lektionen förklarar dr Joe hur du kan införliva det otroliga arbete du praktiserade under den här kursen i ditt jäktade liv. Lär dig att på ett säkert sätt undvika de vanligaste problemen du kan stöta på när du införlivar arbetet i ditt dagliga liv.

Detta specialerbjudande gäller till 30.05.2021!

Vårt engångserbjudande:

349€ istället för de vanliga 699,00€

...få obegränsad tillgång!

Du kan också betala i 7 enkla avbetalningar på 53€ per månad.

Allt nedan ingår i ditt specialerbjudande!

Som deltagare i denna kurs får du exklusiv tillgång till ytterligare massor innehåll som har utformats speciellt för att stödja dig ännu bättre på din resa.
Redesigning Your Destiny 7 steg till ditt nya liv
På svenska och engelska
749 €
Arbetsboken för onlineprogrammet. En omfattande, 44-sidig arbetsbok som fås som PDF. Sammanfattning av det viktigaste innehållet i varje kapitel tillsammans med övningar.
49 €
Ljudfiler Alla lektioner kan laddas ner som ljudfiler. Så du kan ladda ner programfilerna till din mobiltelefon och lyssna på dem på språng!
49 €
Bonus – Meditation “Välsigna dina energicenter – del 1” Du lär dig inte enbart teorin, utan kommer även omedelbart att kunna tillämpa den på dig själv i din meditation.
På svenska.
25€
Bonus – Meditation “Välsignande av energicenter – del 2” I onlineprogrammet fördjupar Dr Joe kunskapen om hur man “välsignar energicenter” och tar meditation till nästa nivå. På svenska.
25€
Bonus – Meditation “Öppna dig för nya möjligheter” – Öka dina energinivåer och din attraktionsstyrka för att leva din bästa framtid!
25 €
Bonus – 50% rabatt på MindMovies programvarulicens. Programvaran MindMovies är ett viktigt verktyg i Dr Joe’s Avancerade Workshops och hjälper dig att göra din nya framtid till verklighet just nu.
20 €
Bonus – Onlinekursen ger dig också tillgång till sex färdiga MindMovie-filmer för olika områden i livet.
På svenska.
147 €
Bonus – Omvandla kunskap till energi – Joe Dispenza på Flow summit 2019!
89 €
Bonus – 4-dagars introduktionskurs med Joe Dispenza
29 €
Bonus  Dokumentärfilmen “(Super) Natural Mind – The Art and Science of Transformation” med Dr Joe Dispenza: I denna dokumentär dyker vi djupt in i till synes övernaturliga fenomen, såsom spontana tillfrisknanden och drastiska förändringar som sker på kort tid.
149 €
Bonus Samtal 3 vänner emellan med dr. Joe Dispenza, Gregg Braden och Bruce Lipton. Om den kraft och de möjligheter som finns inom varje människa. I denna video får du ta del av spännande paneldiskussioner mellan tre pionjärer inom sina fält!
79 €
Bonus Meditationsmusik – 4 låtar för att fördjupa din meditation av Martin Kirkhaug.
30 €
Bonus – Dr Joe Dispenzas framträdande på Healkongressen – Upplev i denna exklusiva inspelning dr Joe’s gripande framförande, där han talar med andra experter om nya och omfattande metoder för läkning.
89 €

Totalt Värde

1554€

Vårt ordinarie pris

699 €

Specialpris

349 €

Detta specialerbjudande gäller till 30.05.2021!

Vårt engångserbjudande:

349€ istället för de vanliga 699,00€

…få obegränsad tillgång!

Du kan också betala i 7 enkla avbetalningar på 53€ per månad.

14-dagars pengarna-tillbaka-garanti!

Är du fortfarande inte säker på om denna kurs är något för dig? Inga problem. Testa kursen nu utan risk med vår 14-dagars nöjdhetsgaranti! Om du av någon anledning inte är nöjd med kursen, kommer du att få full återbetalning inom 14 dagar - ingen motivering behövs och inga frågor ställs!

Din utbildning innehåller även dessa speciella höjdpunkter:

Höjdpunkt 1 

Öppna dig för nya möjligheter - Meditation

Tankarna är hjärnans språk och känslorna är kroppens språk, och precis som vågorna i en ljudsignal är mycket kraftfullare när de är enhetliga, så gäller samma sak för dig när dina tankar och dina känslor är i linje med varandra. När du har tydliga, fokuserade tankar om ditt syfte tillsammans med ditt passionerade, känslomässiga engagemang, sänder du en starkare elektromagnetisk signal. Denna drar dig i sin tur mot en potentiell verklighet som matchar det du vill.

Alla potentialer som finns i kvantfältet existerar i nuet på ett elektromagnetiskt plan. Det finns en potential för dig att vara frisk, rik, lycklig, tillfreds, magisk och mycket mer. Denna meditation hjälper dig att skapa sammanhängande mönster av hjärnvågor, ändra ditt välbefinnande, och ändra din energi för att matcha din önskade verklighet!

Höjdpunkt 2

Välsigna dina energicenter I - Meditation

Allt i vårt kända universum består av ljus och information, eller energi och medvetande. Det betyder att din kropp inte bara består av dessa energier, utan att den konsekvent och kontinuerligt sänder och tar emot ljus och information eller energi och medvetande. Energicenter i din kropp är informationscenter. Varje center har en plexus av nervceller som korrelerar till en viss körtel i kroppen. Närhelst dessa plexus av nervceller blir inkoherenta, beror det på att hjärnan har blivit inkoherent. När detta händer, börjar plexusen av nervceller förändra de hormonella uttrycken samt nervernas ledningsförmåga i de olika motsvarande organen, vävnaderna, och cellerna i hela kroppen.

Under denna guidade meditation, börjar du aktivera ditt autonoma nervsystem så att energicenter i kroppen är mer i balans, och energifältet runt din kropp likaså.

Höjdpunkt 2

Välsignande av Energicenter I

Allt i vårt kända universum består av ljus och information, eller energi och medvetande. Det betyder att din kropp inte bara består av dessa energier, utan att den konsekvent och kontinuerligt sänder och tar emot ljus och information eller energi och medvetande. Energicenter i din kropp är informationscenter. Varje center har en plexus av nervceller som korrelerar till en viss körtel i kroppen. Närhelst dessa plexus av nervceller blir inkoherenta, beror det på att hjärnan har blivit inkoherent. När detta händer, börjar plexusen av nervceller förändra de hormonella uttrycken och nervernas ledningsförmåga i de olika motsvarande organen, vävnaderna, och cellerna i hela kroppen.

Under denna guidade meditation, börjar du aktivera ditt autonoma nervsystem så att energicenter i kroppen är mer i balans, och energifältet runt din kropp ävenså är balanserad.

Höjdpunkt 3

Välsigna dina energicenter II - Meditation

Här introducerar Dr Joe användningen av symboler som representerar ny information eller nya instruktioner. Oavsett om du vill skapa en ny upplevelse i ditt liv eller läka ett organ i din kropp, kommer han att vägleda dig under denna meditation för att skapa nya, spännande transformationer!

Budgetalternativet: Betala i enkla avbetalningar

Få tillgång till kursen nu och betala sedan i sju avbetalningar.

Ansöka om rabatterat pris

Vi har ett begränsat antal kurser som vi kan ge ut till ett extra rabatterat pris. Har du det för närvarande tufft ekonomiskt och kan inte betala hela summan för kursen? Fyll då i detta ansökningsformulär och skicka in till oss. Vi vill gärna göra vårt bästa för att gå dig till mötes där du befinner dig.

FAQs

 

1. Vad ingår i programmet?

Programmet varar i 7 veckor och börjar den 31/5. I det här programmet tar Joe Dispenza dig steg för steg genom förändringsprocessen, med hjälp av detaljerade instruktioner, bevis, erfarenhetsredogörelser och metodik. Vi är säkra på att du kommer att lära dig att släppa taget om ditt gamla liv och börja skapa din nya verklighet och framtid, med hjälp av dessa video- och ljudinstruktioner, samt underbara meditationer. Programmet innehåller mer än 12 timmars material plus bonusvideor.

2. 1. Vilket språk finns materialet på?

Alla videor är på engelska med undertexter på svenska. På så sätt kan du komma åt all visdom utan att oroa dig för en språkbarriär.

3. Hur ser tidsramen ut?

Måndagen den 31/5 börjar vi med det första kapitlet. Från och med då publiceras ett kapitel varje måndag under 7 veckor.

4. Kan jag titta på videorna när jag vill?

Ja, du kan komma åt materialet när du vill, arbeta igenom det i din egen takt och återvända till det så ofta du vill.

5. Är materialet tillgängligt för alltid?

Ja, lektionerna är tillgängliga för dig permanent från den stund de publiceras. Du kan komma åt dem när du vill, arbeta igenom dem i din egen takt och upprepa kursen så ofta du vill.

6. Jag betalade via banköverföring - vad nu?

Du får ett e-postmeddelande med dina inloggningsuppgifter efter att transaktionen har gjorts på systemet och bekräftelsen skickas till Elopage. Det kan ta upp till tre arbetsdagar innan betalningen syns mellan banker.

“Vi kan inte få en ny framtid så länge vi lever i det förflutna. Det är helt enkelt omöjligt. “

 

― Dr. Joe Dispenza 

Vem är Dr Joe Dispenza?

Dr Joe Dispenza fick sitt genombrott som en av forskarna i den prisbelönta filmen "What the... Do We Know?". Filmen släpptes 2004 och efter det har dr Joe Dispenza både breddat och fördjupat sitt arbete på många sätt. Hans huvudsakliga intresse ligger i att engagera sig i de senaste rönen inom områden som neurovetenskap och kvantfysik, och inte bara läka oss från sjukdomar, men skapa ett meningsfullt och lyckligt liv. Joe är djupt övertygad om att varje människa har en inneboende kraft att nå sin fulla potential i varje aspekt av sitt liv.

“Dr Joe Dispenza är läkare, vetenskapsman och en nutida mystiker. . . . . . Med ett uttryckssätt som är enkelt, okomplicerat och lätt att förstå, har [han] vävt in i en enda volym de paradigm-förändrande upptäckterna av kvantvetenskap och djupa läror som disciplar i det förflutna ägnade hela sin livstid åt att bemästra.”

— New York Times bästsäljande författaren Gregg Braden, till Human by Design och The Divine Matrix

“Dr Joe Dispenza är läkare, vetenskapsman och en nutida mystiker. . . . . . Med ett uttryckssätt som är enkelt, okomplicerat och lätt att förstå, har [han] vävt in i en enda volym de paradigm-förändrande upptäckterna av kvantvetenskap och djupa läror som disciplar i det förflutna ägnade hela sin livstid åt att bemästra.”

— från förordet av New York Times bästsäljande författare Gregg Braden, till Human by Design och The Divine Matrix