Grattis, ditt köp är nu genomfört!

Vi är så glada att du går med i Younity-familjen! Vi ser fram emot att ha dig med oss!

Passa på att bli en del av vår Commyounity!

Commyounity är en helt ny mötesplats för dig som vill träffa likasinnande själar inom denna spännande värld av andlighet och personlig utveckling. Tillsammans är vi starkare och genom att stötta varandra på resan får vi ut ännu mer av kurserna!

I samband med ditt köp av Redesigning your destiny med Dr Joe Dispenza har du nu möjlighet att bli medlem i vår onlinecommunity till specialpris! 

Exklusivt för medlemmar i Commyounity i denna kurs:

  • Möjlighet att träffa andra deltagare och dela insikter och erfarenheter
  • Arbetsboken ”Frigör din potential”
  • Spännande månadsmöten med Younity Sweden
  • Rabatt på kurser 

Några viktiga saker innan du börjar!

Läs denna sida noggrant och följ instruktionerna.

Här har du all information du kommer att behöva för att få åtkomst till den kompletta kursens Redesigning your Destiny och allt bonusmaterial. Du kommer att få ett e-postmeddelande med dina inloggningsuppgifter,
samt all information du behöver för att du ska komma igång så snart som möjligt.

Så här enkelt är det att komma igång: 

Titta på videon

Se videon ovan. Det kommer att förklara nästa steg.

Logga in

Du får dina inloggningsuppgifter för att få tillgång till din online-kurs på ”Kajabi”, om du inte har ett Kajabi-konto, ännu. E-postmeddelandet skickas så snart betalningen är genomförd.

Var glad!

Nu kan du njuta av ditt köp, dina nya bekantskaper och många stora bonusar

Vanliga frågor (FAQs)

Har det gått 2 timmar och du har fortfarande inte fått ett e-postmeddelande?

Vänligen kolla din skräppostmapp. Om du använder Gmail bör du också kontrollera mappen ”Kampanjer” eller ”Alla e-postmeddelanden”. För bästa prestanda, spara vår e-postadress (sweden@younity.one) i dina kontakter för att kunna vara säker på att du ser våra meddelanden.

Finns det fortfarande inget tecken på vår e-post även efter att du sökt i din skräppost och kampanj-mapp?

Om du inte har fått något från oss i din inkorg efter mer än två timmar, kontakta oss på sweden@younity.one

Hur länge kommer jag att ha tillgång till kursen?

När du har genomfört ditt köp blir materialet permanent tillgängligt för dig så snart det släppts i kursplattformen. Vi startar kursen tillsammans den 25 september 2023. Därefter släpps ett nytt kapitel varje måndag under de följande 7 veckorna. Så snart ett kapitel blivit tillgängligt kan du gå igenom materialet i din egen takt. Du har obegränsad, livslång tillgång till hela kursen och allt bonusmaterial.

Får jag ta del av kursen när jag vill?

Ja, när ditt köp är genomfört har du permanent tillgång till allt material så snart det har gjorts tillgängligt. Ett nytt kapitel släpps varje måndag. Du kan titta när du vill, i din egen takt, och så många gånger du vill.

Kursen är betald som en banköverföring - vad händer nu?

Du får vår e-post med bekräftelse av betalning och dina åtkomstuppgifter för kursen efter att din beställning behandlats, eller så snart pengarna betalats in på Elopage-kontot. Det tar vanligtvis 3-5 arbetsdagar att gynnsamt slutföra överföringar mellan banker.