En 7-veckors avancerad onlinekurs med Dr Joe Dispenza

på engelska med svenska undertexter

Bli skaparen av din verklighet och det liv du verkligen vill ha.

Vi startar denna kurs tillsammans om:

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

I detta 7-veckors onlineprogram lär du dig en steg för steg-beprövad process för att arbeta med dina tankar, känslor och energier. Detta för att skapa en helt ny verklighet och det liv du drömmer om.

I introduktionskursen lärde du dig om den kraft som finns i dina tankar och känslor när du skapar din egen verklighet… vill du nu använda denna insikt för att komma till en helt annan nivå i ditt liv?

Om du är redo att skapa en ny framtid, att gå bortom dina känslomässiga missbruk och negativa känslotillstånd till att läka din hälsa och dra till dig allt du önskar i ditt liv, är Redesigning your Destiny inte bara rätt kurs för dig, men ett svar på allt du någonsin ifrågasatt om vad som verkligen är möjligt för dig i detta liv!

Endast under begränsad tid ...

Specialpris 349€ 

istället för ordinarie pris

699.00 €

…och få obegränsad tillgång så länge du vill!

Du kan också dela upp betalningen på flera tillfällen

Detta 7-stegsprogram erbjuder dig:

Många praktiska verktyg för att du effektivt kan förändra ditt liv och upprätthålla ett hälsosamt sinne och kropp.

Nycklarna som gör att du kan låsa upp livets flöde och förbereda dig för en ny framtid.

Instruktioner kring hur du ansluter till högre energier för att söka upp potentiella realiteter och skapa en ny framtid.

Tidigare var innehållet i denna kurs enbart reserverat för deltagare i Dr Joe Dispenzas avancerade workshops. Nu kan du komma åt denna kunskap också – online!

Dr Joe delar med sig av många berättelser och fallstudier där vanliga människor, precis som du, gör ovanliga saker. Saker som att hela sig från fysisk och känslomässig smärta, oförklarliga åkommor och allvarliga sjukdomar. Du kommer att höra inspirerande berättelser från vanliga människor som gör det extraordinära genom att använda de senaste teknikerna och övningarna som Dr Joe Dispenza har lärt ut i sina workshops och seminarier. Du kan också uppleva samma resultat när du tillämpar dessa tekniker regelbundet.

”Redesigning your Destiny“ – 7 Steg till ditt nya liv

I detta spännande nya onlineprogram ”Redesigning your Destiny” kommer bästsäljande författaren och föreläsaren Joe Dispenza lära dig vilken inneboende kraft du har att förändras i varje aspekt av ditt liv, från cellnivå till hela din livsplan. Är du redan bekant med Joes arbete? I så fall kommer du inte bli förvånad över att detta program är fullt av vetenskaplig kunskap. Baserat på enskilda fall av ovanlig förändring som skett genom hans arbete med tusentals människor, förklarar Joe Dispenza kraften i kvantuniversumet på ett lättbegripligt sätt. Han täcker allt från neuroplasticitet till skillnaderna mellan de två världarna materia och energi, och förklarar hur man får tillgång till ett oändligt antal dimensioner, var och en innehållande en annan potentiell verklighet. När du behärskar detta kan du välja vilken verklighet du vill. Det stämmer – du kan välja ditt nu och din framtid. Du kan läka det som behöver läkas, hitta balans, förändra det som behöver förändras i ditt liv och skapa den verklighet du vill ha.

Endast under begränsad tid ...

Specialpris 349€ 

istället för ordinarie pris

699.00 €

…och få obegränsad tillgång så länge du vill!

Du kan också dela upp betalningen på flera tillfällen

Detta 7-stegs onlineprogram innehåller följande kapitel:

LEKTION 1: INTRODUKTION

Dr Joe utrustar dig för din resa in i kvantvärlden och introducerar dig till den väsentliga sanningen som är kärnan i hans livsverk: Du har kraften att förändra ditt liv genom att förändra ditt tänkande.

LEKTION 2: DET ENADE FÄLTET

Lär dig hur du får tillgång till den neurologiska hårdvara du behöver för att interagera med det gudomliga eller vad vi kallar det enade fältet. I denna banbrytande lektion lär Dr Joe på djupet hur man förstår det gudomliga flödet och hur du använder det för att skapa din väg in i framtiden.

LEKTION 3: PROGRAMMERING AV ENERGICENTERS

Dina energicenter är en väsentlig del av den ”helande anatomin”. Var och en har sin egen frekvens, energi och kemi, sitt eget medvetande, samt specifika hormoner och körtlar som tilldelats den. Lär dig här hur du programmerar om dina energicenter!

LEKTION 4: UTVIDGA DIG SJÄLV

I denna upplysande lektion får du lära dig hur hjärnan utvecklas och hur den bearbetar information, inklusive känslor och upplevelser. Att förstå skillnaden mellan det medvetna sinnet och det undermedvetna, tillsammans med hur hjärnan reagerar på stress, sätter dig i en bra position för att ta kontroll över din framtid.

LEKTION 5: BORTOM TID OCH RUM

I den här lektionen tränger vi in i kvantfysikens spännande kärna! Tillsammans kommer vi att vidareutveckla materia vs. energi-modellen och upptäcka nya verkligheter som alltid har funnits omkring oss, men som vi nu kan använda. Lyckligtvis kan dr Joe tack vare sin mångåriga erfarenhet förklara även begrepp som är svåra att förstå på ett lättförståeligt sätt!

LEKTION 6: ATT MINNAS FRAMTIDEN

Nu trampar vi verkligen på gaspedalen för att skapa din framtid. I den här lektionen kommer dr Joe att införa två bra verktyg som hjälper dig att göra det liv du vill ha till verklighet. Var och en av dessa verktyg tjänar ett specifikt syfte och har använts framgångsrikt i ett flertal Avancerade Workshops.

LEKTION 7: VÄLJ DIG SJÄLV

I den här sista lektionen förklarar dr Joe hur du kan införliva det otroliga arbete du praktiserade under den här kursen i ditt jäktade liv. Lär dig att på ett säkert sätt undvika de vanligaste problemen du kan stöta på när du införlivar arbetet i ditt dagliga liv.

Endast under begränsad tid ...

Specialpris 349€ 

istället för ordinarie pris

699.00 €

…och få obegränsad tillgång så länge du vill!

Du kan också dela upp betalningen på flera tillfällen

Allt nedan ingår i ditt specialerbjudande!

Som deltagare i denna kurs får du exklusiv tillgång till ytterligare massor av innehåll som har utformats speciellt för att stödja dig ännu bättre på din resa.
Redesigning your Destiny
7 steg till ditt nya liv
På engelska med svenska undertexter
749 €
Arbetsbok
Arbetsboken för för onlineprogrammet. En omfattande, 44-sidig arbetsbok som fås som PDF. Sammanfattning av det viktigaste innehållet i varje kapitel tillsammans med övningar.
49 €
Ljudfiler
Alla lektioner kan laddas ner som ljudfiler. Så du kan ladda ner programfilerna till din mobiltelefon och lyssna på dem på språng!
49 €
Online kursmöten för att träffa likasinnade
När du köper Redesigning your Destiny får du även tillgång till två kursmöten online som hålls av Younity Sweden tillsammans med en erfaren gruppledare. Här kan du träffa likasinnade och diskutera kursens innehåll samt din egen utvecklingsresa. Mötena kommer att äga rum den 5/10 och den 9/11 mellan kl 19-20.30. Dessa möten är helt frivilliga och spelas inte in så se till att skriva upp datumen i din kalender redan nu. 
70 €
Bonus
Meditation ”Välsignande av energicenter – del 1”
Du lär dig inte enbart teorin, utan kommer även omedelbart att kunna tillämpa den på dig själv i din meditation.
På svenska.
25€
Bonus 
Meditation ”Välsignande av energicenter – del 2”
I onlineprogrammet fördjupar Dr Joe kunskapen om hur man ”välsignar energicenter” och tar meditation till nästa nivå.
På svenska.
25€
Bonus
Meditation “Öppna dig för nya möjligheter” – Öka dina energinivåer och din attraktionsstyrka för att leva din bästa framtid!
På svenska.
25 €
Bonus
50 % rabatt på MindMovies programvarulicens. Programvaran MindMovies är ett viktigt verktyg i Dr Joes Avancerade Workshops och hjälper dig att göra din nya framtid till verklighet just nu.
47 €
Bonus
Onlinekursen ger dig också tillgång till sex färdiga MindMovie-filmer för olika områden i livet.
147 €
Bonus
Coachande videor med Dr Joe Dispenza om hur du omvandlar kunskap till energi i ditt liv!
89 €
Bonus
4-dagars introduktionskurs med Dr. Joe Dispenza
29 €
Bonus 
Dokumentärfilmen ”(Super) Natural Mind – The Art and Science of Transformation” med Dr. Joe Dispenza: I denna dokumentär dyker vi djupt in i till synes övernaturliga fenomen, såsom spontana tillfrisknanden och drastiska förändringar som sker på kort tid.
149 €
Bonus 
Samtal 3 vänner emellan med Dr. Joe Dispenza, Gregg Braden och Bruce Lipton. Om den kraft och de möjligheter som finns inom varje människa. I denna video får du ta del av spännande paneldiskussioner mellan tre pionjärer inom sina områden!
79 €
Bonus 
Meditationsmusik – 4 musikstycken för att fördjupa din meditation av Martin Kirkhaug.
30 €
Bonus
Dr Joe Dispenzas framträdande på Healkongressen – Upplev i denna exklusiva inspelning dr Joes gripande framförande, där han talar med andra experter om nya och omfattande metoder för läkning.
89 €

Totalt värde

1622€

Vårt ordinarie pris

699 €

Specialpris

349 €

Endast under begränsad tid ...

Specialpris 349€ 

istället för ordinarie pris

699.00 €

…och få obegränsad tillgång så länge du vill!

Du kan också dela upp betalningen på flera tillfällen

Dr Joe Dispenza-paket

Få hela kursen Making your Mind Matter till 10 % rabatt. För dig som inte har gått grundkursen Making your Mind Matter kan vi nu erbjuda ett paket med både den avancerade kursen Redesigning your Destiny och grundkursen Making your Mind Matter tillsammans. Observera dock att det inte är obligatorisk att ha gått Making your Mind Matter innan du fortsätter med den avancerade kursen. Dock kan det hjälpa för din förståelse av teknikerna i den avancerade kursen.  

Din utbildning innehåller även dessa speciella höjdpunkter:

Höjdpunkt 1

Öppna dig för nya möjligheter – Meditation

Tankarna är hjärnans språk och känslorna är kroppens språk, och precis som vågorna i en ljudsignal är mycket kraftfullare när de är enhetliga, så gäller samma sak för dig när dina tankar och dina känslor är i linje med varandra. När du har tydliga, fokuserade tankar om ditt syfte tillsammans med ditt passionerade, känslomässiga engagemang, sänder du en starkare elektromagnetisk signal. Denna drar dig i sin tur mot en potentiell verklighet som matchar det du vill.

Alla potentialer som finns i kvantfältet existerar i nuet på ett elektromagnetiskt plan. Det finns en potential för dig att vara frisk, rik, lycklig, tillfreds, magisk och mycket mer. Denna meditation hjälper dig att skapa sammanhängande mönster av hjärnvågor, ändra ditt välbefinnande, och ändra din energi för att matcha din önskade verklighet!

Höjdpunkt 2

Välsigna dina energicenter I – Meditation

Allt i vårt kända universum består av ljus och information, eller energi och medvetande. Det betyder att din kropp inte bara består av dessa energier, utan att den konsekvent och kontinuerligt sänder och tar emot ljus och information eller energi och medvetande. Energicenter i din kropp är informationscenter. Varje center har en plexus av nervceller som korrelerar till en viss körtel i kroppen. Närhelst dessa plexus av nervceller blir inkoherenta, beror det på att hjärnan har blivit inkoherent. När detta händer, börjar plexusen av nervceller förändra de hormonella uttrycken samt nervernas ledningsförmåga i de olika motsvarande organen, vävnaderna, och cellerna i hela kroppen.

Under denna guidade meditation, börjar du aktivera ditt autonoma nervsystem så att energicenter i kroppen är mer i balans, och energifältet runt din kropp likaså.

Highlight 2

Blessing of the Energy Centers I

Everything in our known universe is made up of light and information, or energy and consciousness. That means your body is not only made up of these energies, but it is consistently and continuously sending and receiving light and information or energy and consciousness. The energy centers in your body are centers of information. Each center has a plexus of neurons that correlates to a particular gland in your body. Whenever these plexuses of neurons become incoherent, it is because the brain has become incoherent. When this happens, the plexuses of neurons begin to change the hormonal expression and nerve conductivity of the different corresponding organs, tissues, and cells throughout the body.

During this guided meditation, you’ll begin to activate your autonomic nervous system so that the energy centers of your body are more in balance, and the energy field around your body is balanced as well.

Höjdpunkt 3

Välsigna dina energicenter II – Meditation

Här introducerar Dr Joe användningen av symboler som representerar ny information eller nya instruktioner. Oavsett om du vill skapa en ny upplevelse i ditt liv eller läka ett organ i din kropp, kommer han att vägleda dig under denna meditation för att skapa nya, spännande transformationer!

14-dagars pengarna tillbaka-garanti!

Är du fortfarande inte säker på om denna kurs är något för dig? Inga problem. Testa kursen nu utan risk med vår 14-dagars nöjdhetsgaranti! Om du av någon anledning inte är nöjd med kursen, kommer du att få full återbetalning inom 14 dagar – ingen motivering behövs och inga frågor ställs!

Budgetalternativet: Betala i enkla delbetalningar

Få tillgång till kursen nu och betala sedan i delbetalningar.

Ansök till vårt supportprogram

Har du det för närvarande tufft ekonomiskt och har svårt att betala hela summan för kursen? Då kan du skicka in en ansökan till vårt supportprogram via denna länk så undersöker vi om vi kan ge dig tillgång till kursen för ett lägre pris. Vår önskan är att hjälpa så många som möjligt, men platserna är begränsade. 

Skicka in din ansökan senast 24/9

Vi kan inte skapa en ny framtid så länge vi lever i det förflutna.
Det är helt enkelt omöjligt.

Dr Joe Dispenza

Vem är Dr Joe Dispenza?

Dr Joes specialområde är att sammanfoga de senaste upptäckterna inom neurovetenskap, epigenetik och kvantfysik för att utforska vetenskapen bakom spontanläkning. Han använder sin kunskap till att utbilda människor i att läka sina egna kroppar från olika hälsoproblem, skapa bestående förändringar i sina liv och utveckla sitt medvetande. 

Sedan 2010 har han samarbetat med vetenskapsmän och -kvinnor på olika universitet för att forska i vilken effekt meditation har på hjärnan och kroppen. Under avancerade retreats över hela världen har Dr. Joe och hans team samlat på sig mer än 12 000 hjärnskanningar (kvantitativt EEG) och 8 000 mätningar av hjärtfrekvensvariabilitet (HRV) i ett försök att se sambanden mellan effekterna som bestående upphöjda emotioner och självreglering har på hjärt- och hjärnfunktionen, immunrespons och den generella hälsan hos vårt sinne och kropp. Dr Joe och hans team har även studerat genuttryck, proteinregulering, immunrespons, förändringar i signalsubstansen, längd hos telomerer samt variationer i bioaktiva cellulära metboliska partiklar hos människor som är såväl nybörjare som erfarna inom meditation. 

Dr Joe Dispenza är bästsäljande författare, forskare, lärare och konsult och har genom sitt arbete utvecklat en effektiv formel för att hjälpa människor att transformera sina liv.