Recensioner från Dr Joe’s elever

Resultaten är Joe Dispenzas största måttstock för framgång… alla de positiva förändringar som hans elever går igenom när de praktiserar hans unika metoder.

På den här sidan hittar du en samling verkliga exempel! Genom att ”do the work” som Joe Dispenza själv säger (göra arbetet), det vill säga meditera och följa de övningar som Joe presenterar i sina utbildningar, så kan du uppnå fantastiska resultat. Och här nedan kan du träffa några av de som redan har “gjort arbetet”:

2017, efter flera år med förvärrade neurologiska symtom som förmodligen orsakats av en obehandlad ryggskada, diagnostiserades Nancy med livmoderhalsstenos. Hon genomgick en laminektomi på C3, C4, C5, C6 och C7, men operationen resulterade i att Nancy vaknade upp helt förlamad. Nancy’s dotter och två månader gamla barnbarn hjälpte henne att fatta beslutet “med fast avsikt” att leva, läka, lära sig gå igen.

Hon lyssnade på Dr Joe’s ljudböcker och youtube-videor, om och om igen, tittade på den progressiva online-kursen och övade meditationerna dagligen. När hon deltog i sitt första live-evenemang, i Portland, gick hon utan hjälp – helt funktionell och helt glad.

Loredana föddes döv på det ena örat. Hon fick besked av läkare att hennes hörselnerv hade skadats medan hon låg i livmodern och att det inte fanns någon chans att hon skulle återhämta sig.

Efter att ha läst en av Dr Joe’s böcker, blev hon övertygad om att tillståndet kunde vändas och berättar historien om hur hon nu har återfått full hörsel.

Natalia beskriver här hur meditation hjälper henne att få mer insikt om sig själv, lär henne att älska sig själv och att hitta fram till en känsla av tacksamhet när hon tänker på sin barndom.

 

Liska berättar om hur hon blev frisk från bröstcancer.

Två fantastiska berättelser om hur man kan göra det omöjliga möjligt!

Cherie’s hörsel blev sämre och sämre under årens gång. Ändra fram till att hon började studera Joe Dispenzas arbete och meditationer.

 

Christine har inte känt sig riktigt frisk sedan hon var ungefär 6 år gammal. För 5 år sedan fick hon ett virus som kallas kronisk inre bältros, och Christine blev smärtsamt känslig för sin miljö. Denna känslighet gjorde att det var särskilt utmanande att delta i ett Dr Joe-evenemang … men hon övervann sina symtom och gick all-in, fann lättnad och ett nytt hopp för ett bättre liv.

 

Brian lider av extrem muskelsvaghet och har en historia med andningssvårigheter. Han började göra Dr. Joe’s meditationer för cirka 15 månader sedan, och som ett resultat började han uppleva en förbättring av styrka och rörlighet. Han ansökte om och fick ett stipendium för att delta i Mallorca Advanced Week Long Retreat. Efter en av Coherence Healing-meditationssessionerna under reträtten återvann Brian viss rörlighet och styrka i armarna.

 

Efter att ha gått på ett Progressive Workshop och använt Dr. Joe’s andnings- och meditationstekniker kunde Jeff helt sluta ta mediciner som föreskrevs för sitt låga blodtryck, låga energinivåer och depression.

 

Detta är bara ett axplock av alla de bekännelser och recensioner som finns av Joe Dispenzas arbete!